VILKÅR OG BETINGELSER


Bytte og returnering

Alle julegaver kan byttes eller returneres frem til 30. januar.

Alle produkter købt på www.handmadebymarle.dk kan byttes til anden vare eller returneres efter 14 dage efter modtagelsen. Hvis du ønsker at bytte eller returnere en vare, skal du sende en mail til shop@handmadebymarle.dk inden 14 dage efter modtagelsen og forklare hvorfor du ønsker at returnere, eller hvilken vare du ønsker at bytte til. Du skal medsende en kopi af din faktura og ordrebekræftelse. Varen skal sendes inden 14 dage efter du har sendt mailen. 

Alle varer skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal returneres i samme emballage som ved modtagelsen og pakkes forsvarligt ind for at undgå transportskader. Vær opmærksom på at returneringen kan annulleres hvis det vurderes at varen er skadet pga. utilskrækkelig indpakning.

Fagtomkostninger for returnering betaler kunden. Ønkser du at bytte til en anden varer, er fragten på den nye vare gratis, og ønsker du pengene retur, tilbageføres fragtomkostningerne for den første ordre selvfølgelig også. 
Ønsker du at bytte en gave som er købt på www.handmadebymarle.dk, kan varen byttes til en anden vare til samme beløb. Ønsker du at bytte til en dyrere vare, kan du betale differencen og få den nye vare sendt.

Pakken sendes til:
Handmade By Marle
Slagtergade 61
6100 Haderslev 
OBS: Pakken skal sendes med omdeling, IKKE til afhentningssteder. 

Leveringstid:
DK: 2-4 hverdage 
Lande udenfor DK: 3-7 hverdage 


Fragtomkostninger
Danmark: Post Nord pakkeboks: 45 DKK / Post Nord omdeling: 60 DKK / Fri fragt ved køb over 500 DKK

Udenfor DK: Prisen afhænger af landet og kan ses ved kassen / Fri fragt ved køb over 500 DKK


Bemærk: Alle produkter er håndlavede. Glasur og størrelse vil derfor variere og ikke to produkter er ens.